About Persian Tea

درباره ی چای ایرانی

جالب است بدانید که چای ایرانی ارگانیک ترین چای دنیاست اما متاسفانه چای خارجی با استفاده از رنگ و اسانس توانسته است جای خود را در بازار ایران باز کند و جایگزین چای سالم ایرانی بشود.

از آنجایی که چای ایرانی بدون هرگونه رنگ و اسانس است، نمی توان از یک قاشق چای خشک طبیعی و سالم انتظار رنگ دادن به شش لیوان چای را داشت! چرا که یک قاشق چای خشک باید یک لیوان چای دهد؛ لذا باید از چای طبیعی انتظار طبیعی داشته باشیم.

همچنین روش تهیه چای اصیل ایرانی مهماندوست به شرح زیر است:

 

شیوه صحیح دم کردن چای ایرانی

ابتدا قبل از دم کردن برای به دست آوردن بهترین نوع طعم و رنگ، چای خشک را ( به ازاء هر نفر یک پیمانه) با آب سرد بشویید و آن را به مدت دو دقیقه و به صورت خیس در مجاورت بخار آب جوش قرار دهید.

سپس اقدام به اضافه کردن آب جوش به چای شسته نمایید.

لازم به ذکر است با توجه به این که چای ایرانی مهماندوست، فاقد هرگونه رنگ افزودنی است، مدت زمان مناسب برای دم کشیدن ۲۰ دقیقه می باشد.

 

تشخیص چای سیاه سالم از چای غیر سالم

چای سیاه سالم با گذر زمان ته نشین و سیاه نمیشود.

یعنی اگر یک لیوان چای ایرانی مرغوب را حدود چند ساعت در لیوان بگذارید، اگر طبیعی باشد تنها رنگ آن کمی مات می شود اما اگر طبیعی نباشد سیاه و ته نشین می شود.

همچنین بدانیم که رنگ چای طبیعی آلبالویی مایل به قهوه ای است.