معرفی محصول

چای ایرانی:

چای سیاه ایرانی را می توان یکی از از سالم ترین و خوش طعم ترین چای های جهان دانست. چای در ایران معمولا در فصل های بهار ، تابستان و پاییز برداشت می شود که طعم و کیفیت چای سیاه بهاره ی ایرانی خیلی بهتر از چای پاییزه است. خاستگاه چای سیاه در ایران شهر لاهیجان، فومن و اطراف آن است و این محصول در ایران با بالاترین کیفیت ممکن تولید می شود.

خواص چای سیاه ایرانی:

از خواص بی نظیر چای ایرانی عطر و طعم طبیعی آن است. هنگامی که برگ چای در کارخانه چای سازی خشک و آماده ی مصرف می­ شود هیچ گونه طعم و یا عطر دهنده­ ی مصنوعی به آن افزوده نمی­ شود.چای ایرانی به ویژه چای سیاه بهاره­ ی ایرانی از کافئین مناسبی برخوردار است و پس از خوردن باعث ایجاد حس خوبی می­ شود و به خوبی خستگی شما را رفع می­ کند.