null

معرفی شرکت

شرکت تاپ گستر سپهر با هدف ارتقاء هویت سازمانی و توسعه برندهای تحت پوشش خود و همچنین پاسخگویی به درخواست و سلایق مصرف کنندگان ایرانی درخصوص محصولات غذایی، در سال 1394 تاسیس گردید.

این شرکت در راستای تحقق سیاست تولید مبتنی بر جلب رضایت مشتریان، اقدام به تولید محصولات غذایی با بهترین کیفیت و در مناسب ترین بسته بندی نموده و در این خصوص اولین برند خود را با نام “مهماندوست” و شعار “بهترین دوست، مهماندوست” ثبت و تحت این نام، گروه محصولات ذیل را تولید می نماید.

محصولات

null

قند و شکر مهمان دوست

قند و شکر

محصولات قند وشکر مهماندوست با رعایت دقیق کلیه استانداردهای ملی که تحت نظارت کارشناسان مجرب تولید و کنترل کیفیت تولید می گردد، دارای کریستالهای یکنواخت، شفاف و حلالیت سریع و بالا می باشد که پس از حل شدن فاقد عارضه تیره کردن آب می گردد.

null

برنج ایرانی مهمان دوست

برنج اصیل ایرانی

برنج یکی از اجزای سالم رژیم غذایی می باشد و به هیچ عنوان نباید این غذا را از رژیم غذایی حذف نمود. برنج منبع غنی کربوهیدارت های پیچیده و فاقد سدیم و کلسترول یم باشد. برنج کالری کمی دارد و فاقد چربی می باشد.سه چهارم لیوان برنج، حدود 160 کالری انرژی دارد. تاریخچه برنج به هزاران سال قبل بر می گردد. در قدیم، مردم براینعقیده بودند که برنج هدیه و پاداشی از طرف خداوند می باشد.

null

چای ایرانی مهمان دوست

چای ایرانی

چای سیاه ایرانی را می توان یکی از از سالم ترین و خوش طعم ترین چای های جهان دانست. چای در ایران معمولا در فصل های بهار ، تابستان و پاییز برداشت می شود که طعم و کیفیت چای سیاه بهاره ی ایرانی خیلی بهتر از چای پاییزه است. خاستگاه چای سیاه در ایران شهر لاهیجان، فومن و اطراف آن است و این محصول در ایران با بالاترین کیفیت ممکن تولید می شود.

آشپزخانه مهمان دوست

برنج دودی مهمان دوست

چرا برنج را دودی می کنند؟

در گذشته برای ماندگاری بیشتر برنج، برنج ها را دودی می کردند.در واقع دود باعث می شود میکروارگانیسم ها دیرتر در ماده غذایی نفوذ کنند و مانع از رشد میکروب ها شوند.

همانطور که پخت غذا با چوب باعث می شود مقداری از دود وارد غذا شود و عطر و طعم خاصی به غذا بدهد. به همین خاطر برنج دودی به علت خوش طعم بودن به عنوان یک وعده غذای تفننی و متفاوت در سفره خانواده ها گنجانده می شود.

اما امروزه برای تنوع و تغییر ذائقه برنج دودی استفاده می کنند. همانند استفاده از ماهی دودی، گوشت دودی و…

برنج دودی چگونه درست میشود ؟

نحوه دودی کردن برنج توسط تولید کنندگان برنج دودی به این صورت میباشد که دانه های شالی برنج را درون سبدهای مخصوصی ریخته و در وسط سالن های مخصوصی سبدها را روی هم می گذارند و دور تا دور سالن محفظه هایی تعبیه شده است که  خرده چوب ها را ( در حدی آتش میزنند که فقط دود کند) قرار میدهند و پوشال برنج را برای بیشتر شدن دود بر روی کنده می ریزند و بعد گذشت چند روز این دود به شالی های برنج نفوذ کرده و دانه های برنج طعم دود به خود میگیرند. سپس شالی های برنج به کارخانجات شالیکوبی برده میشود و عمل جداسازی شلتوک (سبوس) از دانه انجام میگیرد.

آیا برنج دودی مضر است ؟

طبق پژوهش های انجام شده استفاده از برنج های دودی شده با مواد سوختنی خالص ضرری برای انسان ندارد.

کسانی که مصرف کننده همیشگی برنج دودی هستند این را خوب میدانند که برنج دودی باید با سایر گونه ها مخلوط شود زیرا برنج دودی را به سختی میتوان بدون مخلوط کردن با برنج های دیگر میل کرد و ممکن است با ذائقه بعضی افراد ناسازگار باشد.

برنج دودی را معمولا با برنج های سطح پایین که عطر و طعم کمی دارند مخلوط میکنند تا برنج طعم بهتری به خود بگیرد بطوریکه برای خریدار مقرون بصرفه باشد اما میتوان برای مجلسی کردن برنج از برنج های درجه یک مانند برنج طارم، کشت دوم، هاشمی استفاده کرد.

خواص برنج دودی

اشتها آور

برنج دودی بدلیل طعم و بوی مطبوعی که دارد باعث افزایش تنوع غذایی شده و اشتها را زیاد کرده و در نهایت افراد را به خوردن بیشتر این ماده غذایی ترغیب می کند.

خواص چای سیاه

خواص چای سیاه

چای سیاه که پراستفاده ترین چای در دنیای غرب است، در واقع همان چای سبز است که برگهایش را بیشتر خشک میکنند، و این کار باعث میشود طعم و رنگ آن تغییر کند اما آیا می دانید همین چای سیاه که هر روز دم می کنید و نوش جان می کنید دارای فوایدی بسیار زیادی است؟

 

تاثیر مثبت نوشیدن چای سیاه در کاهش خطر حمله قلبی

پزشکان دانشگاه غرب استرالیا نیز در یک بازبینی جدید یادآور شدند که نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز می تواند ۱۱ درصد خطر حمله قلبی و بیماری های قلبی را کاهش دهد.
متخصصان تغذیه معتقدند که به لحاظ تحویل آنتی اکسیدان ها، دو فنجان چای معادل پنج نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب حاوی آنتی اکسیدان ها است. مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید آن است.
چای سیاه همچنین میتواند باعث جلوگیری از رشد سرطان شود. محققان دانشگاه روتگرز نشان دادند که ترکیبی بنام TF-2 در چای سیاه باعث میشود سلولهای سرطان کولورکتوم (قسمتی از روده) دست به خودکشی بزنند ضمن اینکه این ترکیب تأثیری روی سلولهای سالم ندارد.
خواص چای سیاه میتواند میکروبها از جمله میکروبهائی که باعث اسهال، ذاتالریه، التهاب مثانه، و عفونتهای پوستی میشوند را خنثی کند.
از خواص دیگر چای سیاه کمک به جلوگیری از پوسیدگی دندانها، کاهش میزان کلسترول، تسکین آرتروز ،از بین بردن تبخال و شاید هم کمک به سوختن چربی باشد.
نوشیدن مرتب چای، حافظه را تقویت کرده و راه جدیدی برای پیشگیری و درمان آلزایمر است.
چای و فواید درمانی فوق العاده آن

خواص درمانی چای

* پیشگیری، تسکین علایم و تسریع بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا

* ضد عفونی کننده و پیشگیری از بوی بد دهان

* پیشگیری و کاهش اثرهای دیابت نوع دوم

* حفظ تعادل آب و الکترولیت های بدن

* رفع خستگی و استرس

* پیشگیری و التیام درد بیماری آرتروز

* کاهش علایم مواد حساسیت زا

* کاهش علایم عارضه پارکینسون

* بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن و کند کردن گسترش عفونت ویروس اچ.آی.وی در بدن

* پیشگیری از پوکی استخوان

* کند کننده روند پیری

* جلوگیری از لخته شدن خون و رسوب چربی در رگ های خونی

* تصفیه خون و کنترل فشار خون و کلسترول

* بهبود عملکرد مغز و افزایش هوشیاری

* افزایش متابولیسم و کمک به کاهش وزن

* افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن

* آثار ضد التهابی

* رفع لک و آکنه از روی پوست

قند خاصیتی هم دارد؟

خواص قند

قند یکی از موادی می باشد که ما ایرانی ها به همراه چای از آن استفاده می کنیم و اطلاعی درباره خاصیت های آن نداریم. برخی از افراد فکر می کنند که قند فقط مضر است اما این چنین نیست و این ماده که در کنار چای از آن استفاده می شود ویژگی های مفیدی هم دارد.

قند یکی از موادی می باشد که در خانه اکثر ایرانی ها به وفور یافت می شود. بهتر است با ویژگی های این ماده آشنا شوید تا بدانید که خوردن آن برای شما مفید است یا خیر.

رهایی از یبوست
قند می تواند شما را از یبوست نجات بدهد و با تحریکات شکمی یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که دارید را حل می کند.

تقویت سیستم ایمنی
یکی دیگر از فوایدی که قند برای شما دارد در این است که می تواند بدن شما را در برابر رادیکال های آزاد حفظ کند زیرا دارای مواد بسیار مهمی همچون پتاسیم، منیزیم آهن و فسفر می باشد. البته این مواد می تواند نشانه های آنفولانزا را نیز کنترل کند و از حاد شدن آن جلوگیری می کند.

البته بهتر است بدانید که مصرف بیش از اندازه قند برای بدن خوب نیست .